sos-liga

Liga Budućih Šampiona SOS Kanala!

  • 05 Okt, 2017
  • by Admin

Imamo čast i zadovoljstvo da najavimo da 4. Novembra u balonu Sportskog Centra Bsk Batajnica startuje Liga Budućih Šampiona SOS KANALA. Ovim putem želimo da pozovemo sve klubove i škole fudbala da dođete da se zajedno družimo i da stvaramo buduće šampione!!! Medijski pokrovitelj je -SOS KANAL- a generalni sponzor lige je sportska oprema "Jako". Pozivamo i sve ostale da učestvuju u ovom dešavanju i da iskoriste veliki potencijal i medijski prostor koji pruža ova prilika a pogotovo sa republičkom završnicom gde se finalni turnir održava na Zlatiboru u Avgustu 2018. godine!!!

Ovogodišnje finale Lige buducih šampiona na Zlatiboru okupilo je oko 1.000 dečaka i devojčica iz cele zemlje, a svi učesnici otišli su svojim kućama prepuni fantastičnih utisaka sa željom da i naredne godine budu deo ove manifestacije.

Očekujemo vaše prijave, možete na kontaktirati preko FB naloga na ovaj link ili FB stranice Sportskog Centra BSK Batajnica na ovaj link.

Za sve dodatne informacije i detalje oko prijava ekipa možete se javiti sportskom direktoru Vladimiru Kašiću na telefon +381 60 4481780.