BSKOV Stadion

Stadion Sportskog Centra BSK Batajnica - Bskov Stadion - je sagrađen 1925. godine. Od tada je renoviran dva puta jednom posle drugog svetskog rata i poslednji put 2016. godine. Teren poseduje samo zapadnu tribinu sa kapacitetom za oko 2.500 gledalaca. Prilikom renoviranja busen je kompletno zamenjen i postavljene su nove kućice za rezervne igrače i delegate. Stvoreni su uslovi za kvalitetno treniranje i odigravanje utakmica, a posebnu brigu i negu o održavanju terena vodi osoblje sportskog centra.

U sklopu glavnog terena sportski centar BSK poseduje pomoćni teren za trening i prateće aktivnosti. Stadion poseduje reflektore čime se omogućava korišćenje i tokom večernjih časova.

Balon za mali fudbal

U okviru sportskog centra nalazi se balon za mali fudbal sa postavljenom najsavremenijom veštačkom travom po svim FIFA i UEFA standardima. Takođe postoji i kafić u kome možete uživati sa pogledom na teren ili u gledanju sportskih događaja na LCD televizorima ili da se zabavite uz stoni fudbal ili pikado. U sklopu balona postoje čiste svlačionice sa tuševima i grejanjem, a ispred balona parking mesta sa video nadzorom.

Balon se koristi za školu fudbala, treninge, igranje rekreativnih futsal liga (pogodan za igru "5 na 5") takođe se iznajmljuje i za organizovanje dečijih rođendana. Za rezervaciju termina i ostala pitanja možete nas kontaktirati.

Parket sala

Renovirana parket sala pogodna je za igranje košarke, odbojke kao i sve sportske aktivnosti za koje je ovakav objekat odgovarajući. Parket sale se redovno održava od strane osoblja sportskog centra. Korisnici sale su prvenstveno članovi kluba za treninge i takmičenja, a koriste i učenici osnovne škole. Na raspolaganju parket sale su i svlačionice kao i mokri čvorovi.

Za rezervaciju termina i detaljne informacije možete nas kontaktirati.

Sala za razne fizičke aktivnosti

Mala sala površine 60m2 je prvenstveno namenjena korisnicima klubova borilačkih veština, plesnih klubova, kao i korisnicima koji koriste prostor za programe aerobnog karaktera. Mala sala poseduje opremu za pilates, tegove, strunjače kao i opremu za treniranje boksa i kik-boksa.

Osoblje sportskog centra redovno održava higijenu male sale. Za rezervaciju termina i detaljne informacije možete nas kontaktirati.

Sportski smeštaj

Smeštaj koji se nalazi u okviru sportskog centra BSK Batajnica je prvenstveno namenjen kao smeštaj za sportska gostovanja. Raspolaže sa 50 mesta u vidu trokrevetnih i četvorokrevetnih soba sa kupatilom. Smeštaj je opremljen da pruži maksimalnu udobnost sportistima kao i mogućnost sportskog karantina pred utakmice.

Bitno je napomenuti da osoblje sportskog centra redovno održava higijenu smeštajnog objekta na visokom nivou. Za detaljnije informisanje i galeriju slika možete kliknuti na ovaj link.

Ugostiteljstvo

Sportski centar BSK Batajnica nudi razne ugostiteljske usluge zavisno od sezone. Pored kafića raspolaže i restoranom sa 150 mesta i sa baštom sa pogledom na glavni teren. Cene u kafiću kao i restoranu su za svačiji džep. Restoran sa svojim velikim prostorom i kapacitetom sa sedećim i stajaćim mestima nudi usluge iznajmljivanja za proslave, žive svirke i gurmanska takmičenja.