Školica fudbala - BSK 1925

Školica fudbala BSK Batajnica vrši upis novih polaznika tokom cele godine.
Polaznici ove škole su deca uzrasta od 5-14 godina.

Bavljenje sportom i druženje su jedne od ključnih aktivnosti za pravilan razvoj dece. Svestrano sportsko iskustvo je veoma bitno za generalni razvoj deteta i podjednako korisno za razvoj fudbalskih sposobnosti. Kroz redovne treninge, deca stiču radne navike i drisciplinu što omogućava pravilan i zdrav razvoj psiho-fizičkih sposobnosti.
U radu sa decom uzrasta od 5 do 14 godina osnovu rada čine: koordinacija, brzina, eksplozivna snaga, okretnost, i fleksibilnost. Glavna uloga trenera je da pored motoričkog razvoja i veštine, obrati pažnju na individualne osobine i kvalitete i da u zavisnosti od toga odredi zadatke, težinu vežbi i da na najbolji način usmeri Vaše dete ka ostvarivanju njegovih potencijala.

Naši treneri imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom i dokazani rezultat u svim uzrasnim generacijama čemu svedoči i podatak da su sve naše takmičarske generacije na putu da budu u prvim ligama Beogradskog saveza.

Sportski centar BSK Batajnica poseduje sopstvene terene na jednoj lokaciji. Treninzi se obavljaju ekipno, dva do tri puta nedeljno i termini treninga su prilagođeni školskim obavezama dece. U zavisnosti od programa i plana treninga takođe i vremenskih prilika, deca mogu trenirati u zatvorenom terenu sa veštačkom travom, glavnom ili pomoćnom terenu na otvorenom, kao i u sportskoj sali sa parketom. Za više informacija možete nas kontaktirati.